Doa Penerang Hati dan Memulakan Bacaan







Ya Allah, bukakanlah ke atas kami hikmatMu
dan limpahilah ke atas kami khazanah rahmatMu,
wahai Tuhan Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.
Wahai Tuhanku, tambahkanlah ilmuku dan luaskanlah kefahamanku.
Wahai Tuhanku, lapangkanlah dadaku dan mudahkanlah urusanku


Thursday, March 8, 2012

Rindu!


Rindu sangat zaman belajar di SEMSAS!

Prep malam
bukti ada yang tidor dibelakang awie (baju biru kanan)
tidor2 pun skang ada kat UiTM dah
Geng Makcik Kiah (makcik library)
disebabkan geng dgn makcik maka boleh makan dlm library, heheh
hari sabtu pergi outing, beli roti and tuna and air oren kat Tunas Manja, makan!

Persediaan Majlis Graduasi

Galok sangat, semua hampir lemas
akibatnya, sehingga hari ini semua mangsa kejadian sudah trauma dengan air sungai/laut

Bila rindu memuncak, gathering akan dijalankan
makan-makan sambil edar kad kawin, kan kina kan


Rindu juga zaman belajar di UM!


Boria 9th College!

Juara sokmo~


Owh pencil case itu!
Hp itu!
Baju itu!


Bakal cikgu dgn beg cikgu masing-masing

Bila dah 2 jam belajar...

2 jam 1 minit, inilah hasilnya!

Bila eksperimen dah selesai (walaupun eksperimen gagal sokmo)


Mula dah...pantang lab assistant and lecturer 'lari'

Bila jam dah menunjukkan pukul 430 petang...otak tepu badan lesu

tunggu bas pula, tiada lagi senyuman

Lawatan. Ada gaya macam upin ipin kan?

Bila buat group assignment, sorang fokus sorang tidoq!

Pura-puralah fokus. Walhal tengah tiru jawapan tutorial orang lain. Terbaik!

*My very best Study Mood*







A few of us, the TEACHERS!


Convocation Day

I miss all those days...




From us with love,
 <3 SEMSAS...UM <3


Ini adalah post ke-150
tentang zaman belajar
rindu nak belajar lagi
doakan saya sambung master!


2 comments:

UyaRayza said...

saya tak fobia hahahahaha ;)

Noor Nabila Jasni Teoh said...

huahhaha..time tgk gmbr tu nak gak tag ko sbnrnye..hehe..terang2 baju meghoh! hehee...tak fobia?bukan ko termasuk golongan yang terus 'terdiam' ke after kite hampir lemas tu?yang ustaz mad ada baca2 sikit kat korang tu..haha