Doa Penerang Hati dan Memulakan Bacaan







Ya Allah, bukakanlah ke atas kami hikmatMu
dan limpahilah ke atas kami khazanah rahmatMu,
wahai Tuhan Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.
Wahai Tuhanku, tambahkanlah ilmuku dan luaskanlah kefahamanku.
Wahai Tuhanku, lapangkanlah dadaku dan mudahkanlah urusanku


Friday, November 25, 2011

Najiha's Engagement


'kak' andam, Mimi
Kecuakan melanda diri 

Jari dah 'gatal'
Alhamdulillah. Selamat menjadi tunangan En. Salam :)


Slumber. Majlis tak habis lagi gha dah alert with camera.

















I hope one day kita boleh ambik gambar cmni lagi! *macam dgn anak masing-masing :)*


9 comments:

ciksusu said...

aku ske gmbr last!!haha
boleh la byg 3,4 taun ag masing2 dh dukung anak;p

Noor Nabila Jasni Teoh said...

dhie! kamu rupenye! jenuh godek2 blog tgk ade nama firuz, follow blog shake, heheee...faham pun akhirnya...hehee..slow ckit...haha... tulah! aq pun ske sgt gmbr tu! fhmi yg amik..hehee...insyaAllah 3 4 tahun lagi kan..time gathering rmai2...and at that time we will talk about kids and parenting jelah kot kan! hehee...smoga urusan ko dipermudahkan juga ye.. :) go go 25th Dis! xlama dah... :) nak nikah bile cdgnye ni?jgn clash date ye...aq insyaAllah 26 27 mei, gha on 2jun, bertandang masing2 9jun.. :) insyaAllah!

ciksusu said...

hahahamboi..smpai gtu skali..kan ade FB kt ctu..hehe..hope jd tunang tp pk2 kdg2 malas lak nak tunang;p hehe..nikah maybe akhir taun dpn..or awal 2013..adk2 pmr n upsr so kne wat after dorg setel..bagi ko n gha jln dlu la..hehe;p

Noor Nabila Jasni Teoh said...

hehee...xperasan fb ko kat tepi tu mule2..hehee.bile dah dpt teka sape bru ternmpk fb tu..ponat je pk~ haha..hehee...xpe, tunang je dhie..tp jgn bazir sgt la time tunang.. :) pe bleh cut kite cut.hehee...*owh adatku* haha..hheehe..dpt la merasa tunangan orang.. :) best jugak bile dah bertunang..makin sayang, lalallaa.hahaa.heheee...pe pun, Allah sebaik2 perancang kan.. :) kita cuba je :)

ciksusu said...

hehe..tula..mule2 mcm nak tunang..tapi pk2 balik xnak sshkan parent dier lak dtg..mcm penat je..aritu dh knal2 pon ok..so smlm bncg2 gak rse xtunang pon xpe:)

Noor Nabila Jasni Teoh said...

ooo...die org mane?hehhe..mende2 ni bincang elok2 btwn both families.. :) b4 kawin pun dah kene jaga hati kedua2 pihak even sometimes hati sendiri yg sakit.. :) cewah ayat. haha..hehee..xdelah..perbincangan sgt penting :) kalo fmly ko and fmly die ok je korang xbertunang xpe la.. :) just go on :) relationship remain relationship insyaAllah.. :)

ciksusu said...

org phg jek..skang mcm ssh nk pilih tmpt phg ke ganu..wat kt phg mcm sshkan tok aku~msti nk dtg sbb aku ank 1st famili aku ni nk tng..ganu lak xnak sshkan parent dier sbb kbtulan akak dier due brsalin bln 12 ni..so bg xnak serabutkan keadaan xyah la tng..hhe..insyaAllah parent ktorg ske je kot;p kalo la adk2 aku xde exam taun dpn blh la aku join korg;p

Noor Nabila Jasni Teoh said...

owhhh..hheee..xpe, kumpul duit tuk life after kawin :) keep on trying! and same goes to us~ hehee...kelmarin aq dah beli set cadar and bantal sihat kat sogo tuk after kawin, cadar bilik pengantin blum beli lagi walhalnye..hehee... :) aritu pun dah nak beli set bilik tidur rumah ktrg nnt, tp lupe plak...xde rumah lagi! haha...ada rezeki i'allah bulan 4 bleh dah la siap2 umah sendiri trus kan.. :)

ciksusu said...

tu la..wat je ikut keadaan skang ni..kalo ade xsusahkan sesape wat la tunang tu;p wah dh byk shoping ek..hehe..aku azam bru beli mesin bsuh n wat installment tv..slow2 la kumpul..nti dh ade umah sndiri pndh je la;)