Doa Penerang Hati dan Memulakan Bacaan







Ya Allah, bukakanlah ke atas kami hikmatMu
dan limpahilah ke atas kami khazanah rahmatMu,
wahai Tuhan Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.
Wahai Tuhanku, tambahkanlah ilmuku dan luaskanlah kefahamanku.
Wahai Tuhanku, lapangkanlah dadaku dan mudahkanlah urusanku


Sunday, January 29, 2012

Alhamdulillah, OUR HOME-to-be



Syukur!
Alhamdulillah atas rezeki-Mu yang tidak terhitung
29 Januari 2012, 
our 1st moment 
at a place
called
HOME


Masih ingat dengan post ini? 
saya hentam je colourkan dinding rumah dgn warna hijau
masuk-masuk je rumah...


betul hijau dindingnya!
haha
tunang and audi dah smpai dulu (mereka dari Seri Kembangan), bila saya sampai je (saya dari Shah Alam), masuk-masuk rumah, audi dah ready dari dalam tuk capture gambar!

Syukur! Betul-betul 1st moment enter our house... :) 


Tuan rumah baru siap cat 2-3 hari
Alhamdulillah
memang rumah kemas dan bersih
warna Nabi and makanan mata!
Semoga rumahtangga kami bahagia dengan semua permulaan yang baik :)
Amin...






Jemput datang nanti after kami bernikah,insyaAllah :)
Audi (cameraman) dah request,
"Nanti boleh la kite buat BBQ ramai2 ngan kawan2 SEMSAS"

Boleh insyaAllah!


3 comments:

ciksusu said...

yeay!!!! aku nak g umah ko!!!!! tak sabarnye....hehhehe

Noor Nabila Jasni Teoh said...

alhmdllh..:) hehe...jemput2~ tp kene dtg awal ckit, jenuh aq perap ayam byk2 kalo sorg2 je p'uan nnt..:D and dtg kene bwk pisau and besen and pe2 yg ko ade lah, mst umah tu sgt tidak lengkap alatannya nnt..:) fhmi mst ske buat mkn2 rmai2 cmtu..:) arini set pinggan mangkuk dah smpai! kebetulan aq order aritu wrna ijau gak, matchingt sesgt la ngn dindingnye..hehe..sumenye kebetulan!

ciksusu said...

don wori..nanti nak buat roger awl2..
aku turun..hehe;)