Doa Penerang Hati dan Memulakan Bacaan







Ya Allah, bukakanlah ke atas kami hikmatMu
dan limpahilah ke atas kami khazanah rahmatMu,
wahai Tuhan Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.
Wahai Tuhanku, tambahkanlah ilmuku dan luaskanlah kefahamanku.
Wahai Tuhanku, lapangkanlah dadaku dan mudahkanlah urusanku


Monday, January 30, 2012

Alhamdulillah, Set Pinggan


Syukur
Biasalah...cikgu-cikgu...
Ada je katalog yang menarik dalam bilik guru tu
sorang tauke tupperware
sorang tauke kain pasang
sorang tauke set pinggan mangkuk plak
Maka, tergoda and terbeli
Great
Haha
Xpe, susah dulu kuar duit skang
tapi tetap berguna mende ni nanti.. :)
xla duduk berdua pinggan pun dua cawan pun dua je kan...


Beli yang harga promo je, RM 280
Harga asal: RM 398 tak silap

itu sahaja yang termampu..tu pun dua kali bayar
bukan niat untuk menunjuk saya beli barang mahal, ya ampun!
banyak lagi brand yang lebih mahal, correll ke kan..huhu...
tapi yang ni boleh masuk microwave
[even kami takde microwave pun nanti, kecuali ada orang sudi hadiahkan microwave~]


Time tempah tak ingat pun design and warna pinggan
rupa-rupanya HIJAU jugak!
mak aihhhh...sumenye ijau!
pinggan se-tema ngan dinding umah la yong!

P/S: Luahan hati jap, saya rasa, kalau nak masuk contest, jgn la copy ayat org lain, gambar orang lain, try la buat sendiri..dah la masuk contest yang sama...kurang jujur and kurang adab je rasanya buat cmtu.. :) kalau nak copy pandai2 lah cover... :) tapi kalo dah kantoi tulisan sama, susunan ayat lebih kurang sama, gambar pun sama je bordernya... :( xbaiklah awak... semoga pandailah pihak juri memutuskan...Allah Maha Mengetahui dan Maha Adil :)

4 comments:

ciksusu said...

wah..bestnye dh beli pinggan!! seronok la nak penuhkan dapur nti;p

sape yg nakal sgt tu??isk3..

Noor Nabila Jasni Teoh said...

huuu... biarlah dia.. :) just nak share je, and amik pedoman.. :) rs nyesal pun ada bagi link kat org lain, tp biarlah, Allah Maha Adil kan even boleh jadi juri xnampak pe yang patut... :) ko xjoin ke contest PPM? join la :)

ciksusu said...

contest yg mne weh?? bg link..
aku xsempat nak tengok..
tngu streamyx masuk umah baru syok on9 lame2;)

Noor Nabila Jasni Teoh said...

ade kat blog aq ni.. :) about pameran pengantin malaysia :)